Interpretare vis: ram

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Caramida

Cu caramizile se construieste o casa, dar simbolizeaza si forta corpului.Daca va visati construind cu caramizi, acesta este un semn ca in realitate va ocupati de bunastarea personala. Poate fi vorba si de inceperea unei noi vieti, in care o veti luat de la capat (vezi, de asemenea, acoperis, casa.


Interpretare vis: Caramida

Vei gasi o comoara - avand - belsug, constructii noi - facand - munca fara folos, injosire - numarand - te vei imbogati - una sau mai multe - stabilitate - ridicand gramezi - munca zadarnica grea - sfaramicioasa - piedici in calea realizarilor.


Interpretare vis: Jura sau juramant

Angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate, credinta.


Interpretare vis: Kilogram

Greutati, probleme, dificultati; suflet greu, apasare, suprasolicitare, stress.


Interpretare vis: Naframa

Primesti veste buna


Interpretare vis: Telegrama

Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti bune inseamna ca vei castiga mai multi bani.Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti proaste inseamna ca vei avea probleme cu colectorul de taxe.


Interpretare vis: Tramvai

Daca visezi ca mergi cu tramvaiul inseamna ca iti vei cumpara curind un automobil.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Canar cantand, Accident de vapor, Cod, Gra, Inm, Sah, La vioara, Arba, Som, Urate, Calator, Cioba, Osa, Poa, Auzind cearta, Bogati, Fam, Din, Must, Costu, Pen, Harti, Vars, Gru, Cantand la vioara, Explozi, Pisci, Ubita, Ram, Ibric pe foc,