Interpretare vis: ate

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Baterie

Ca instrument muzical: Necazuri si barfa te vor afecta.


Interpretare vis: Ducand greutate

Intr-un viitor mai indepartat te vei imbogati.


Interpretare vis: Extraterestru

(intalnind sau vazand) Dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate intr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti inteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.


Interpretare vis: Facultate

Dorinta de a ti se recunoaste meritele de catre superiori sau persoane influente; sperante in reusita profesionala dupa efort indelungat; proiecte mari, cu sanse de succes; dorinta de marire si apreciere.


Interpretare vis: Patent

Situatie duala ce depinde de persoalitatea ta: ori incerci sa scoti ce e mai bun din lucrurile rele care ti se intampla ori te lasi coplesit de evenimentele negative si renunti sa inveti ceva din ceea ce ti se intampla.


Interpretare vis: Satean

daca visati un satean inconjurat de mai multe persoane este semn de mare boala, o mare suferinta veti indura, poate veti avea o paguba financiara sau poate cineva va va aduce o veste proasta, poate va moara un membru al familei sau vreun prieten apropiat, este posibil sa aveti un insucces si o mare dezamagire fie pe plan sentimental fie pe plan professional.


Interpretare vis: Tomate

Daca visezi ca maninci rosii sau ca bei suc de rosii inseamna ca vei calatorii mult.


Interpretare vis: Nuditate

Daca persoana care este in aceasta situatie esti chiar tu, te poti astepta la un succes pe plan financiar. Iar daca visezi ca altcineva este dezbracat inseamna ca vei fi deceptionata de cineva din cercul de prieteni.


Interpretare vis: Anexitate

Semnificatia unei astfel de stari este opusul a ceea ce ai putea crede. Acest lucru inseamna ca in curand vei scapa de grijile care te macina.


Interpretare vis: Curatenie

Iti faci ordine in viata, incerci sa iti dai seama ce vrei, alegeri pe care le faci, decizii pe care va trebui sa le iei si care te deruteaza, gasirea unor solutii, a unor raspunsuri.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Calator, Cioba, Osa, Poa, Auzind cearta, Bogati, Fam, Din, Must, Costu, Pen, Harti, Vars, Gru, Cantand la vioara, Explozi, Pisci, Ubita, Ram, Ibric pe foc, Ate, Prost, Oai, Pama, Tiga, Tig, Pelerina, Zabala, Borat, Zid sau ziduri,