Interpretare vis: arba

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Barba carunta

Un eveniment apropiat te va intrista.


Interpretare vis: Barba daca vezi in vis la o femeie

Doliu in familie.


Interpretare vis: Barba lunga ca porti

Puterea-ti va spori numai daca perseverezi.


Interpretare vis: Barba mica visand

Saracie.


Interpretare vis: Barba neagra

Vei castiga o suma mare intr-o afacere sau joc de noroc.


Interpretare vis: Barba rosie

Te vei compromite pentru vorbe nechibzuite.


Interpretare vis: Barba si mustati

Vei face eforturi mari dar vor fi incununate de mari succese.


Interpretare vis: Barba visand ca vezi la altu

Vei iesi invingator dintr-o infruntare ce nu-ti dadea sanse.


Interpretare vis: Barba

Barba era, odinioara, simbolul chibzuintei masculine. Ulterior a fost talmacita ca o masca (vezi masca) in spatele caruia dorim sa ne ascundem propriul ego, aceasta fiind interpretarea intalnita la cele mai multe visa din zilele noastre. Daca va pierdeti barba in vis, ar trebui sa renuntati la prejudecati si conceptii invechite. Cine isi perie barba in vis, este o persoana vanitoasa, conform vechilor carti de talmacire a viselor. Cine daruieste barba unei femei, este amenintat de pierderea potentei (vezi, de asemenea par).


Interpretare vis: Barba

Barba lunga, semn de putere asupra altora si de noroc este barba rara, scurta - saracie, mizerie, lipsuri, umilinte prevesteste barba alba de vei visa, intristare prevesteste, dureri, suferinti trupesti si sufletesti oameni barbosi de-ti vor aparea in vis - semn ca nu vei avea liniste din pricina altor oameni.


Interpretare vis: Barbat

(tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale; (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun; (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat; (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.


Interpretare vis: Dormind pe iarba verde

Vei zace la pat putin.


Interpretare vis: Iarba

Prosperitate, sanatate - a cosi in claca - primire de oaspeti - a cosi singur - mari griji - adaugand - nevoie, frica - arsa - nereusita in afaceri - cosind - bucurie, bunastare - cosita - griji si necazuri - cu zapada multa - an roditor - dormind pe ea - mare castig banesc - dormind in - calatorie norocoasa - facand clai - persoane nepoftite in vizita - inalta - iluzii si sperante irealizabile - ingalbenita - sanatatea ne este in pericol - intinsi pe - sperante - pe iarba uscata - pierderi de tot felul - pe plante medicinale - revitalizare - plimbandu - te pe - multumire si calm - stand culcat in - fericire - taind - griji - transportand cu carul - impartire de daruri - uscata - seceta, pierderea iubit (ei) ului, sanatatea cuiva se va inrautati - vazand - o cu buruieni - fereste - te de oameni neciopliti - verde - bucurie, sanatate personala si in familie ani multi - verde, tu dormind in - vei zace putin la pat.


Interpretare vis: Sarbatorit

Daca va visati sarbatorit atunci este semn ca postul mult dorit pentru care ati aplicat este ca si al dumneavoastra, va doreati un job mai bun, visati la un post mai bine platit, atunci acesta este al dumneavoastra, aveti incredere in fortele proprii si sortii va vor surade cat de curand.Acesta este adevaratul motiv de sarbatoare.


Interpretare vis: Barbati

In traditia romaneasca visele cu barbat au o semnificatie negativa. Se zice ca de vei visa barbat inseamna ca in curand nu vei mai avea nici o speranta si vei cadea prada deznadejdii. Barbat gol de vei visa, teama iti va fi de ceva. Nici traditia persana nu da o explicatie mai favorabila acestui vis, mai ales daca barbatii sunt barbosi. In acest caz se spune ca in viata de zi cu zi vei fi urmarita, prigonita, acasa sau la serviciu, ca s-ar putea sa ai parte chiar de gelozie. Specialistii spun ca barbatii care apar in visele femeilor nu au, in cele mai multe din cazuri, semnificatie erotica. O interpretare europeana mai noua a acestui vis sustine ca barbatul este semn bun, el transmite siguranta si putere femeii care-l viseaza si de aceea aceasta va sti sa lupte si sa-si implineasca dorintele.


Interpretare vis: Barbat

- tanar - lipsa de maturitate în actiunile tale; - matur - stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun; - cu chip feminin - vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o împrejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat; - frumos - superficialitate, încercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Canar cantand, Accident de vapor, Cod, Gra, Inm, Sah, La vioara, Arba, Som, Urate, Calator, Cioba, Osa, Poa, Auzind cearta, Bogati, Fam, Din, Must, Costu, Pen, Harti, Vars, Gru, Cantand la vioara, Explozi, Pisci, Ubita, Ram, Ibric pe foc,