Interpretare vis: gra

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Ata neagra

Vei plange dupa cineva apropiat.


Interpretare vis: Agrafa

Siguranta, ordine in activitatile profesionale; nevoia de organizare; trebuie sa pui la punct o anumita situatie, privind atent la toate detaliile, pe care sa le folosesti in final in avantaj; nevoie de colaborare, de cooperare, dar in care sa ti se recunoasca rolul de lider sau organizator.


Interpretare vis: Agrafa

Dregoste prin casatorie fericita - avand - casatorie - de argint - prieten fals - de aur - prieten sincer - de tabla - prieten modest - prinzand parul in timp ce te uiti in oglinda - propunere de casatorie.


Interpretare vis: Barba neagra

Vei castiga o suma mare intr-o afacere sau joc de noroc.


Interpretare vis: Grajd

Element de context ce vizeaza imediata apropiere, intimitatea, viata personala.


Interpretare vis: Grajd

Vei fi bogat si bine primit de prieteni si cunoscuti - cu boi - ospitalitate, primire buna - cu cai - prosperitate - cu magari - probleme in afaceri - cu oi - sensibilitate sufleteasca - cu vite - realizari mari, succes - gol - succes trecator - frumos - vizita placuta - te culci in - succes garantat - zidind - inaintare, avutie, spor.


Interpretare vis: Grajd

De vei visa ca faci, vis bun este, spor in toate vei avea.


Interpretare vis: Granita

Limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a incalca niste reguli, libertate limitata.


Interpretare vis: Gras

(tu gras daca te preocupa silueta) pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat; (tu gras daca nu te preocupa silueta sau om gras) protectie, incredere, siguranta, perioada satisfacatoare.


Interpretare vis: Gratii

(la geam sau la usa) limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a incalca niste reguli, libertate limitata, complexe personale, autoobstructionare, limite impuse de unul singur, lipsa inspiratiei; (inchis dupa gratii) vezi inchisoare; (taind sau trecand de gratii) dorinta de a scapa de unele piedici sau restrictii, cautarea independentei.


Interpretare vis: Gravida

(ca tu esti gravida) depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util; (o alta femeie) idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate.


Interpretare vis: Gravida

Obsesii sexuale, dorinte de casatorie - vorbind cu o - te vei mantui de o nevoie.


Interpretare vis: Grau

(lan) dorinte de bogatie, de realizare, de acumulare; (spic) saracie, situatie materiala precara, probleme financiare; (graunte) nevoia de a economisi, incetul cu incetul; acumulare sau evolutie lenta.


Interpretare vis: Grau

Buna stare, avere mare - avand - belsug, prosperitate - arzand - foamete, moarte - azvarlind cu - moarte - bob de - timp pierdut - camp cu - bunastare financiara - culcat la pamant - dificultate - cumparand in targ - agitatie multa, alergatura zadarnica - drept - prosperitate - frumos - belsug mare - graunte - avere bogata - in hambar - mostenire - in spice - noroc, belsug - mancand - bunastare materiala - pe camp - bogatie - pe pat - nastere in curand - secerat - mostenire pierduta - verde - surpriza, ploaie - vazand - noroc, sanatate ,mare bucurie.


Interpretare vis: Gradina

(cu legume sau cu flori) acumulare si evolutie numai prin efort si rabdare; (paraginita) pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte; (gradina frumoasa) sperante, optimism, incredere in viitor, dorinte de dragoste si de fericire.


Interpretare vis: Kilogram

Greutati, probleme, dificultati; suflet greu, apasare, suprasolicitare, stress.


Interpretare vis: Neagra sau negru

batista- doliu;- cerneala- mizerie, dificultati;- lebada- imoralitate, veste despre o despartire;- matase- erotism macabru;- paine- oameni nevoiasi;- peruca- naivitate, lipsa de bun simt;- planeta- schimbare neplacuta la serviciu;- stofa- controverse cu familia.


Interpretare vis: Telegrama

Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti bune inseamna ca vei castiga mai multi bani.Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti proaste inseamna ca vei avea probleme cu colectorul de taxe.


Interpretare vis: Vaci grase

vei avea companie,o tavarasie intr-o afacere.


Interpretare vis: Zugrav

Vei trai ani multi ducand o viata imbelsugata.


Interpretare vis: Zugravind

Castig;- casa- viata lunga.


Interpretare vis: Femeie gravida

- ca tu esti gravida - depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil - teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util; - o alta femeie - idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate.


Interpretare vis: Pisica neagra

Vazuta in vis, pisica inseamna o femeie sireata in care nu e bine sa ai incredere. Pisica mai inseamna ca te vei confrunta cu oameni fatarnici, cu defecte de caracter, viciati moral, ca ti se va fura din bunuri sau vei fi lingusita. De obicei, visele in care apare pisica sunt considerate a fi vise cu semnificatii negative. Pisici mai multe la un loc prevestesc un eveniment neplacut in familia ta. Daca vei visa ca vinzi o pisica, s-ar putea sa-ti pierzi bunurile. Pisica salbatica vazuta in vis prevesteste dezamagiri, deziluzii. Daca auzi in vis miorlaitul unei pisici, inseamna ca vei avea parte de insulte, de suspiciuni, de probleme in relatiile cu cei din jur. Exista si doua vise bune cu pisici: pisica adormita care prevesteste, potrivit traditiei orientale, bucurii si reusite de tot felul si visele cu pisoi, care prevestesc lucruri bune in relatiile cu cei din jur. Se zice ca daca un pui de pisica, un pisoi te musca sau te zgarie, partenerul tau de viata te insala sau e pe cale sa te insele.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Canar cantand, Accident de vapor, Cod, Gra, Inm, Sah, La vioara, Arba, Som, Urate, Calator, Cioba, Osa, Poa, Auzind cearta, Bogati, Fam, Din, Must, Costu, Pen, Harti, Vars, Gru, Cantand la vioara, Explozi, Pisci, Ubita, Ram, Ibric pe foc,