Interpretare vis: dinti

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Dinti

Vei fi ispitit de afaceri dubioase.


Interpretare vis: Dinti

Cu dintii este mestecata mancarea si astfel, prin hranire, se realizeaza incarcarea cu energie. La baza acestei imagini se afla elemente agresive. Daca visati ca va pierdeti dintii, inseamna ca veti suferi o pierdere considerabila de energie. In anumite cazuri chiar slabirea potentei ceea ce indica faptul ca dintii pot fi talmaciti si din punct de vedere sexual. Spre exemplu muscaturile din vis indica faptul ca ati dori sa va mancati partenerul, din prea multa dragoste. Daca fetele tinere viseaza ca isi pierd dintii, acesta este un semn ca isi vor pierde virginitatea sau vor avea probleme in relatiile interumane. Dintii care cad in vis simbolizeaza sentimentele de vina, care ne macina in dragoste. Conform celor mai recente cercetari americane in domeniu, caderea dintilor este legata de perioada critica din viata barbatilor si de menopauza femeilor, mai ales daca, la persoanele respective, acest vis se repeta un anumit timp. La acesta conceptie moderna adaugam si opinia talmacitorilor egipteni de vise - si a lui Artemidoros, referitor la cadera dintilor, veti avea un mare necaz, o ruda ar putea muri.


Interpretare vis: Dinti

Dinti frumosi de vei visa, sanatate foarte buna inseamna dinti urati, stricati, de vei visa- semn ca dificultatile ca necazurile tale sunt pe terminate si ca vei avea spor in munca de visezi ca iti cad dintii, castig se anunta dinti de aur sau de argint de vei visa, bogatie inseamna dinti lungi- intristare dinti de sticla de vei visa ca ai- semn foarte rau, boala si moarte prevestesc.


Interpretare vis: Dinti

daca sunt scurti te vei intalni cu prieteni buni; daca sunt lungi, tevei intrista; daca iti cad asteapta-te la nenorociri sau bloala; daca iti pui, esemn de intristare si nefericirel daca iti cad dinti albi e semn bun de sanatate; daca visezi dinti stricati si cariati te vei intalni cu amici de chefuri.


Interpretare vis: Dinti

Daca sunt scurti te vei intalni cu prieteni buni; daca sunt lungi, tevei intrista; daca iti cad asteapta-te la nenorociri sau bloala; daca iti pui, esemn de intristare si nefericirel daca iti cad dinti albi e semn bun de sanatate; daca visezi dinti stricati si cariati te vei intalni cu amici de chefuri.


Interpretare vis: Dinti

Daca tie iti cad dintii e un semn de bucurie. Daca-ti pui dinti, semn de nefericire, iar daca iti scoti dinti e semn de suparare. Dintii stricati arata ca ai prieteni buni. Dintii lungi inseamna ca ceva te va supara.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del,