Interpretare vis: sange

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Sange

- Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (in special in planul afacerilor).<br /> - Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.<br /> - Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.


Interpretare vis: Sangele

In traditia italiana si anglo-saxona a talmacirii viselor, a visa sange de om este semn de succes, desi visul inspaimanta adesea. Nici orientalii nu explica altfel acet vis, sangele vestind ceva de valoare in viata reala, in plan material ( banii) sau poate in plan sentimental.Fata sau femeia care va visa haine murdare de sange, necazuri va avea, cei din jur ii vor crea dificultati. Daca cineva se va visa sangerand, in viata de zi cu zi va avea un necaz: se va imbolnavi. Sangerarea poate fi si semn de nefericire in dragoste, chiar si de cearta. In general, traditia romaneasca a talmacirii viselor sustine ca visele in care apare sangele nu sunt bune si prevestesc probleme sufletesti si dificultati in a te intelege cu cei din jur.


Interpretare vis: Sange

Pradare, vindecare. Sange a curge, a sangera inseamna dauna in ceva. Sange a varsa, prevesteste o moarte apropiata. Sange din nas, noutate. Sangerare, lasare de sange inseamna boala.


Interpretare vis: Sange

- daca vezi, semn rau, de doliu sau necaz; - daca vezi curgand, vei avea o paguba; - daca versi tu, inseamna moarte apropiata; - daca iti curge din nas, vei afla o noutate; - daca esti manjit cu sange, inseamna ca vei fi implicat intr-un proces.


Interpretare vis: Sange

Veste de la rude sau venirea lor.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del,