Interpretare vis: plans

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Plans sau planset

daca tu plangi- nevoia de a te descarca, de a fi ascultat de cineva, sentimentul ca esti singur; daca plange un copil - partea vulnerabila si inocenta din tine a fost atinsa, cineva care te-a lovit in punctul sensibil; daca plange altcineva langa tine - sentiment de mila care te consuma. Iti consumi energia gandindu-te la nefericirea altora.


Interpretare vis: Plans

daca tu plangi- nevoia de a te descarca, de a fi ascultat de cineva, sentimentul ca esti singur - daca plange un copil - partea vulnerabila si inocenta din tine a fost atinsa, cineva care te-a lovit in punctul sensibil - daca plange altcineva langa tine - sentiment de mila care te consuma. Iti consumi energia gandindu-te la nefericirea altora.


Interpretare vis: Plansul

Potrivit traditiei romanesti, de vei visa ca plangi sau ca te smiorcai, in viata reala iti va fi bine si vei fi vesela. In traditia occidentala, plansul in vis prevesteste castig.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del,