Interpretare vis: ata

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Albeata la ochi

Te asteapta multa veselie, vei fi deceptionat de rude.


Interpretare vis: Albeata

Te asteapata multa veselie.<br /> - Avand albeata - vei fi deceptionat de rude.<br /> - Albeata la un ochi - neamuri pofticioase care te dezamagesc - la altul - dezamagire din partea prietenilor.<br /> - Vazand albeata - va asteapta multa veselie.


Interpretare vis: Ata alba

Primesti vesti bune de departe.


Interpretare vis: Ata neagra

Vei plange dupa cineva apropiat.


Interpretare vis: Ata albastra

Vei avea o paguba in curand.


Interpretare vis: Ata rosie

Te vei indragosti si iubirea iti va fi impartasita.


Interpretare vis: Ata

Daca ati visat ca depanati ata, inseamna ca doriti sa convingeti pe cineva de sinceritatea dumneavoastra (vezi, de asemenea fir, a coase).


Interpretare vis: Auzi toba batand

Riscuri de imbolnavire.


Interpretare vis: Armata

(Inrolat) Nevoie de ordine si organizare mai buna in ceea ce faci, nevoia de a gandi mult mai atent detaliile vietii tale actuale; sarcini asumate; necesitatea de a te maturiza; (salvat de armata) nevoia de a cere sprijin din partea autoritatilor sau a superiorilor; reorganizarea fortelor proprii pentru a da nastere unor proiecte serioase; (trupe mergand la razboi sau la instructie) pericole asumate, cu sentimentul indeplinirii unor obligatii asumate cu buna stiinta si mult discernamant.


Interpretare vis: Armata

Daca visezi o batalieva trebui sa nu vorbesti prea multpentru a evita un scandalDaca armata marsaluieste este semn ca vei putea fi distras de la afacerile taledin cauza unor evenimente neobisnuite care se petrec in anturajul tau .


Interpretare vis: Armata

Saracie, deznadejde, pericol, neliniste, teama fiu in armata - ambitiile tale se implinesc gata de lupta - risipirea averii in lupta - pericol, teama in linie de batatie - vei fi furat in mars - vei afla un mare eveniment invingatoare - necaz si tristete invinsa - nemultumire trecatoare in mers - eveniment insemnat marsaluind - succes in viata ratie de - esti copilaros si te afecteaza probleme marunte recrutare in - vremuri grele la serviciu retragandu - te din - esec revolutie - necazuri si suparari in viata particulara victorioasa - proces important.


Interpretare vis: Bataie intre oameni

Certuri in familie.


Interpretare vis: Batalie sau razboi

Vei avea un sentiment de frica fata de noi greutai ale vietii.


Interpretare vis: Batalie

Vei avea parte de intristare.


Interpretare vis: Batalie

Noutate, sanatate dupa boala auzind- intristare, suparare camp de- necazuri, boala castigata- succes asigurat in poveste- vei avea de a face cu politia intre oameni- cearta cu cineva intre osti- nemultumire, boala navala- norocul se va intoarce pierduta- necazuri, suparari mari vazand- intristare, suparare visand-o- vei avea un sentiment de frica fata de noile greutati ale vietii.


Interpretare vis: Bata

A lovi cu o bata - esti respectat de altii.


Interpretare vis: Bratara

(purtand) limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii; (rupta sau pierduta) eliberare de constrangeri, lipsa de griji si datorii; (gasind) noi indatoriri.


Interpretare vis: Bratara

Daca visezi ca gasesti o bratara este semn ca vei primi o mostenire Daca visezi ca pierzi o bratara este semn ca vei avea anumite probleme Daca visezi ca porti o bratara pe brat inseamna ca vei primi un cadou si vei avea un mariaj fericit O bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori .


Interpretare vis: Bratara

Noroc, bucurie, prosperitate - avand - casatorie - cineva iti pune la mana o - te vei indragosti si daca n - ai facut - o te vei casatori - cumparand - datorii, sclavie, necredinta pentru indragostiti - murdara - dusmanii sunt impotriva ta - purtand - dragoste ascunsa - pierzand altul - bucurie urmata de o durere ascunsa - rupta - dusmanii uneltesc impotriva ta - pierzand tu - vei ajunge sarac - zarind la altul - mare pierdere - zarind la tine - dependenta de o persoana straina.


Interpretare vis: Catalog

Daca visezi ca citesti un catalog sau comanzi produse din ele te poti gandi la cresteri financiare.


Interpretare vis: Catalog

Adunare placuta.


Interpretare vis: Casa ruinata

Vei avea mari necazuri in familiei.


Interpretare vis: Catarg

Vei pasi mandru in viata.


Interpretare vis: Ceata

Vei fi pagubas in urma unor afaceri.


Interpretare vis: Ceata

Este simbolul obstacolelor care, in realitate, va impiedica sa vedeti limpede, al lipsei unui scop, motiv pentru care nu puteti depasi situatiile din viata de zi cu zi. Daca visati ca ceata deasa va impiedica sa mai vedeti ceva, inseamna ca trebuie sa va sprijiniti pe alte persoane, pentru ca singur nu veti reusi sa va afirmati in viata.


Interpretare vis: Ciocan batand

Casnicie linistita si spor in afaceri.


Interpretare vis: Cui batand

Calatorie apropiata dar fara folos.


Interpretare vis: Catar

Conducerea unei turme de catari sau faptul ca esti lovit in vis de un catar sunt semne ale unor suparari in plan social si in planul afacerilor Daca visezi ca un catar loveste pe altcineva inseamna ca vei inregistra progrese in afaceri .


Interpretare vis: Catar

Incapatanare, rautate - adormit - singuratate - incalecand - calatorie apropiata neplacuta - incapatanat - rautate, prostie, certuri cu prietenii, eforturi in zadar - incarcat cu poveri - vei primi daruri de la nunta - inhamat la caruta - vei fi invitat la o petrecere - rastutrnand bagaje duse - mari dificultati - schiopatnd - faliment - tipand - greutati in afaceri - unduindu - se in mers - planuri cu dificultati.


Interpretare vis: Dormind langa o fata

Neplaceri in dragoste.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del, Ghioc, Pe apa, Bila, Intel,