Interpretare vis: apa

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Aruncand ancora in apa

Sperantele ti se vor implini.


Interpretare vis: Apa curgand repede

Esti invidiat de dusmani, dar afacerile iti vor merge in plin.


Interpretare vis: Apa limpede, lac

Buna amicitie cu un om tanar.


Interpretare vis: Apa tulbure

Te asteapta boala, suparare sau necazuri.


Interpretare vis: Apa

Simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie. Daca apa curge normal, visul are semnificatii pozitive. In cazul in care se revarsa si inunda imprejurimile, ea prevesteste un pericol, despre care putem afla mai multe detalii din celelalte simboluri. Apa limpede simbolizeaza fericirea, iar cea tulbure, o intorsatura nefericita din viata (vezi, de asemenea inundatie, si alte simboluri legate de apa).


Interpretare vis: Apa

Daca visezi ca bei apa calda inseamna ca vei avea dificultati in materie de bani si probleme personale Daca visezi ca arunci apa pe cineva inseamna ca iti vei deranja prietenii cu actiunile tale .


Interpretare vis: Apa

Acest vis cu mai multe explicatii, depinde de felul apei:<br /> - Daca ai viat apa tulbure - semn rau, de boala grea, de suferinte trupesti sau sufletesti.<br /> - Daca apa este fierbinte - semn rau, de ademenea, prevestind galcevi cu cei din jur, alte suparari in viata de zi cu zi.<br /> - Daca  apa este  limpede curata, sta pe loc sau este curgatoare - vei avea ganduri bune si putere de munca.<br /> - Apa adanca, intunecoasa - pericole nebanuite se anunta.


Interpretare vis: Aparat

(radio) evenimente la care nu participi, dar care te intereseaza; vei auzi vesti; (televizor) evenimente deosebite la care vei fi / esti martor si care sunt importante pentru tine; (de masura) trebuie sa cantaresti bine detaliile actiunilor tale, ca nu cumva sa exagerezi sau sa gresesti; autocontrol, autocenzura, prudenta; evitarea exceselor; (orice alt tip de aparat) rutina, teama de banalitate, nevoia de nou; sentimentul ca faci mereu aceleasi lucruri, plictiseala, dorinta de schimbare.


Interpretare vis: Apa fierbinte

Amareala.


Interpretare vis: Apa rece

Prieteni drepti .


Interpretare vis: Broasca in apa

Vei primi o vizita neasteptata.


Interpretare vis: Capac

Viclenie.


Interpretare vis: Ceapa mancand

Neplaceri din partea rudelor.


Interpretare vis: Ceapa taind

Suparare mare.


Interpretare vis: Ceapa

Este bine cunoscut efectul sau benefic pentru sanatate. Deci, daca visati ca mancati ceapa, inseamna ca veti capata noi forte, care va vor usura munca. In cazul in care plangeti din cauza cepei, in realitate, nu va vor mai da lacrimile din lucruri de nimic.


Interpretare vis: Ceapa

Daca visezi ca mananci ceapa fiarta sau cruda vei avea parte de sanatate Daca visezi ca ceapa este prajita inseamna ca vei avea un dusman Daca visezi ca plangi cand cureti ceapa inseamna ca vei merge la un carnaval sau la o alta petrecere antrenanta.


Interpretare vis: Corabie pe apa

Vei primi vesti fara insemnatate.


Interpretare vis: Papagal

barfe, fire clevetitoare ce iti poate aduce deservicii mai tarziu.


Interpretare vis: Papadie

sentimentul ca totul este desertaciune, stare de spirit proasta, vorbe rele pe care le spui sau sunt spuse despre tine.


Interpretare vis: Prapastie

frustrare, stres, sentimentul ca ceva lipseste, frica, spaima, lucrurile incep sa iti scape de sub control, prabusirea sperantelor, a sentimentelor, a curajului.


Interpretare vis: Papagal

prieteni trufasi;- avand- veste;- cantand- umilire;- colorat- rusin ein societate;- hranind- te vei insura cu o femeie clevetitoare;- in colivie- vreme amara;- numai unul- asteptare cu dragoste si dor;- vazand- indiscretie;- vorbind- esti barfit;- visand multi- te faci de ras in societate.


Interpretare vis: Papagal

Visul cu papagal nu este bun, vei trage nste ponoase si nu esti vinovata cu ceva. In plus, urmeaza pentru tine o perioada dificila la serviciu, vei munci mult.


Interpretare vis: Sapat

Daca visati ca sapati este semn bun ca lucrurile intra pe un fagas normal, acasa, la service, relatia cu parintii intra intr-o perioada de normalitate, va simtiti implinit(a), nimci si nimeni nu va poate scaoate din starea acesta de euforie, in schimb daca visati o cantitate mare de pamant etse semna de noroc, poate intrati in posesia unei sume mari de bani, un datornic mai vechi va poate inapoia o sum asubstantiala de bani, sau poate intrati in posesia unei mosteniri, sau vi se mareste salariul sau vi se acorda o prima ca apreciere pentru rezultatele extraordinare la serviciu.


Interpretare vis: Sapaliga

Daca va visati dand cu sapaliga este semn ca veti prospera in afaceri, parteneriatele nu vor intarzia sa apara, poate primit niste idei de afaceri, niste ponturi, noi cai se vor deschide spre succesul mult dorit, proiectele mari isi vor face simtita prezenta, iar personae de buan incredere se vor arata interesate sa inevsteasca in dumneavoastra si in ideile dumneavoastra, profitati la maximum de aceste oportunitati.


Interpretare vis: Zapada

Zapada este simbolul dorintelor reprimate si al gandirii critice.Daca visezi ca te misti greu printre nameti inseamna ca vei avea noroc, daca vei munci mult.Zapada care cade din ramurile copacilor este semn ca vei avea noroc in investitii.Daca visezi ca indepartezi zapada cu lopata inseamna ca va trebui sa fii atent la actiunile unei persoane influente fata de tine.


Interpretare vis: Zapada

Amor care se naste, calatorie in strainatate;- abundenta- recolta bogata;- alba- puritate, imprejurariel se vor schimba;- avalansa de- intristare;- avand- sarcina in afara casatoriei;- cadere de- castig neasteptat in plan financiar si sentimental; -cazand in- piedici;- cazand in fulgi mari- tristete;- furtuna cu- pericol;- gramezi- vei fi ranit;- ghiata de- recolta imbelsugata;- geroasa- pierderi, castiguri necinstite;- iarna cu- roade bune;- in cantitate mica- abundenta de bunuri;- insotita de frig- singuratate, perioada nemiloasa;- in mijlocul ei- dificultate;- intindere mare cu- pericol;- in troiene mari- noroc;- mare- curatenie;- masiva- cuceriri sentimentale;- mancand- veste buna, placeri inselatoare;- moale- esti capricios(asa);- murdara- esti discret si grijuliu;- nameti de- vei calatori in strainatate;- ninge frumos-veste buna;- noian de- belsug, afacere buna;- om de- dezamagire in dragoste;- plimbandu-te in- ai initiativa, entuziasm si imaginatie;- topindu-se- perspective bune;- vazand- locuinta buna;- visand o noua ninsoare- se infiripa o noua dragoste;- usoara- esti capricios.


Interpretare vis: Groapa

Nu e vis bun. De exemplu, daca te vei visa spand o groapa, un necaz mare vei avea in familie, poate chiar un deces. Oricum, tot ce e legat de groapa prevesteste pericole mari, necazuri, viata plina de privatiuni.


Interpretare vis: Apa limpede

Apa vazuta in vis este de obicei, un vis bun, ea prevestind ceea ce este mai important pentru o femeie: nastere, copii, posibilitatea de a deveni mama. Apa curgatoare inseamna ca toate iti vor merge bine, ca in viata ta va fi rodnicie, fertilitate. Totodata, apa curgatoare inseamna ca toate iti vor merge bine, ca in viata ta va fi rodnicie, fertilitate. Totodata, apa curgatoare poate prevesti o casatorie. De exemplu, daca o tanara fata va visa o apa curgatore, e posibil ca in viitorul apropiat sa fie ceruta in casatoriesi chiar sa se marite. Evenimentele vor fi intr-adevar placute daca raul este limpede, curat, cu maluri curate si inverzite. Apa curata de vei visa ca bei, viata lunga si indestulata prevesteste. Se zice ca apa curata vazuta in vis prevesteste noroc in viata si vindecare de o boala. Apa murdara, apa tulbure si niavalnica vesteste evenimente care nu-ti vor aduce nimic bun. Apa murdara inseamna ca fata sau femeia care visaza asa ceva este obosita, ca are nevoie de odihna. Bautul de apa murdara, in vis, prevesteste boala. Apa murdara curgand prin casa celei care viseaza asa ceva inseamnaneplaceri din partea dusmanilor. Daca vei visa ca opresti aceasta apa murdara, inseamna ca vei reusi sa scapi de dusmanii care te ameninta. Apa tulbure in vis inseamna ca vei reusi sa scpi de dusmanii care te ameninta.Apa tulbure in vis inseamna ca vei vrea, vei dori ceva si ti se va interzice ceea ce doresti Apa de culoare galbena, apa maloasa prevesteste boala. Daca te visezi mergand pe ape ca pe uscat, o dorinta ti se va implini, dar cu o singura conditie- sa fii curata la suflet. Daca n-ai sufletul curat, aroganta si nesuferita vei deveni. Daca vei visa ca-ti intra apa in casa, inseamna ca in locuinta ta va intra un barbat cu gand de insuratoare. Inecul in vis, dar si revenirea la suprefata, vie si nevatamata, inseamna ca vei fi coplesita de problemele zilnice, de griji, de necazuri. De vei visa ca mori prin inec semn de spaima este: cineva planuieste sa te omoare.


Interpretare vis: Apa murdara

Simbolizeaza neliniste sufleteasca, probleme fara rezolvare, dificultati in viata.


Interpretare vis: Apa limpede

Apa limpede curata, stand pe loc sau curgatoare - vei avea ganduri bune si putere de munca;Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del,