Interpretare vis: pes

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Pescar

Daca vezi un pescar inseamna ca cineva iti va acorda un ajutor, fara ca tu sa realizezi; posibil sa primesti ceva (un cadou, niste bani).


Interpretare vis: Pescarus

romantism, iubire, ai multa iubire de oferit, pe care o tii in tine si nu o daruiesti celor din jur, libertate si aspiratii.


Interpretare vis: Peste

prinzi un peste - noroc, sansa in ceea ce faci; vezi un peste - proiecte si idei de viitor ce au toate sansele sa se concretizeze.


Interpretare vis: Pesti

- daca il mananci, nu vei avea probleme cu sanatatea; - daca il prinzi, e rau, vei avea piedici in munca ta; - daca e mare, averea iti va spori; - daca e mic, averea e in scadere.


Interpretare vis: Pescuit

cu carlig- ai pasiuni secrete pentru cineva pe care il cunosti demult -- cu plasa- afacere profitabila, bani foarte multi -- cu undita- ti se face o propunere care te va incanta, vei fi fericit/a -- in oglinda lacului- obstacole, intarzieri in proiecte -- margaritar- necazuri, ticalosie -- mult peste- bunastare -- pe dig- vesti bune in curand -- peste rapitor- prieten(a) infidel(a)..Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Anvelopa, E mort, Cimpanzeu, L mort, Inpotmoli sau inpotmolit, A rosie, Gemen, Borcan gol, Borcan plin, Cioban cu turma, Centrala, Luca, Sco, Tors, Papion, Taia cu cutitul, Tes, Barba lunga ca porti, Barbier, Tenis, Vehicul, Tica, Satean, Cora, Gea, Pes, Scaieti, Caps, Verita, A vedea,