Interpretare vis: pes

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Pescar

Daca vezi un pescar inseamna ca cineva iti va acorda un ajutor, fara ca tu sa realizezi; posibil sa primesti ceva (un cadou, niste bani).


Interpretare vis: Pescarus

romantism, iubire, ai multa iubire de oferit, pe care o tii in tine si nu o daruiesti celor din jur, libertate si aspiratii.


Interpretare vis: Peste

prinzi un peste - noroc, sansa in ceea ce faci; vezi un peste - proiecte si idei de viitor ce au toate sansele sa se concretizeze.


Interpretare vis: Pesti

- daca il mananci, nu vei avea probleme cu sanatatea; - daca il prinzi, e rau, vei avea piedici in munca ta; - daca e mare, averea iti va spori; - daca e mic, averea e in scadere.


Interpretare vis: Pescuit

cu carlig- ai pasiuni secrete pentru cineva pe care il cunosti demult -- cu plasa- afacere profitabila, bani foarte multi -- cu undita- ti se face o propunere care te va incanta, vei fi fericit/a -- in oglinda lacului- obstacole, intarzieri in proiecte -- margaritar- necazuri, ticalosie -- mult peste- bunastare -- pe dig- vesti bune in curand -- peste rapitor- prieten(a) infidel(a)..Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Cioban cu turma, Centrala, Luca, Sco, Tors, Papion, Taia cu cutitul, Tes, Barba lunga ca porti, Barbier, Tenis, Vehicul, Tica, Satean, Cora, Gea, Pes, Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros,