Interpretare vis: pama

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Glob pamantesc

(pentru orele de geografie) unele probleme par mai mici decat in realitate, tendinta de a ignora complexitatea unei probleme, eschivare, fuga de realitate, neacceptarea unor probleme majore; (cautand un loc pe glob) deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti; (pamantul vazut din cosmos) grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.


Interpretare vis: Pamant

vezi pamant - sansa de imbogatire, trebuie doar sa gasesti sansa si sa profiti de ea, perioada ce va presupune multa munca; daca sapi in pamant - iti ingropi trecutul, renuntare si sacrificui, prevesteste neplaceri.


Interpretare vis: Pamant

a sta culcat pe pamant- caz de moarte , neplaceri.


Interpretare vis: Pamantul

Daca te visezi proprietara de pamant te vei casatori cu un barbat frumos. In cazul in care te visezi semanand in brazda, prevestire ca vei avea copii inseamna. La fel, prevestire de copii este si visul in care ari pamantul. Pamantul de vei saruta, in vis, necazuri sentimentale inseamna, vei avea niste dezamagiri, poate ca vei fi tradata sau vei fi nevoita sa accepti o situatie dificila in plan sentimental. Pamant negru de vei vedea in vis, tristetea te asteapta.


Interpretare vis: Pamatuf

de barbierit- necazuri.


Interpretare vis: Pamant

Daca visezi ca vezi planeta Pamant printr-un telescop, vei primi o mostenire care a fost realizata intr-o mare perioada de timp.


Interpretare vis: Pamant

bogatie, dar si necaz;- arabil- avere;- arat- ne pregatim pentru succes;- arid a ara- insatisfactii;- bogat- bunastare;- bun a ara- noroc in afaceri,- cazand luna pe- nenorocire; - crapat- rautate mare in jur;- ghemuit la- probleme mari te framanta;- inundatie pe intreg- mari griji financiare;- incercuind o bucata de- ai o teama;- insorit- pace;- morman de- te asteapta zile grele;- mancand- parasim viata triviala;- negru- tristete, deprimare, necazuri;- nu-l putem lucra- pierderi;- paradisul pe- prosperitate pe termen lung;- parasesti- intri intr-o relatie pasionata;- pentru oale- chef;- revii in strainatate pe- mare fericire;- ridicand- pguba;- ridichi in- treci printr-o perioada de tensiune si sensibilitate nervoasa;- sapi- belsug;- samanta crescand in- bunastare financiara;- saruti- dezamagire in chestiuni sentimentale;- secetos a arata- nenoroc;- semanam- rezultate bune;- smulgand din- afli un secret; - un pumn de- beneficiezi de o puternica putere fizica;- urinezi pe- te confrunti cu o serie de dificultati;- vazand- necazuri;- verde- echilibru;- zaci culcat pe- neplaceri, caz de moarte.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Pen, Harti, Vars, Gru, Cantand la vioara, Explozi, Pisci, Ubita, Ram, Ibric pe foc, Ate, Prost, Oai, Pama, Tiga, Tig, Pelerina, Zabala, Borat, Zid sau ziduri, Ciocanito, Anvelopa, E mort, Cimpanzeu, L mort, Inpotmoli sau inpotmolit, A rosie, Gemen, Borcan gol, Borcan plin,