Interpretare vis: del

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Candelabru

Vei merge la o petrecere care-ti va face mare placere.


Interpretare vis: Candelabru

Un candelabru aprins prezice un statut social inalt si o pozitie buna in planul afacerilor Candelabru stins este semn ca va trebui sa eviti sa iei decizii prostesti Daca te tii de un candelabru este semn ca vei intra in situatii sociale neplacute.


Interpretare vis: Delfin

- necesitatea de a fi, înainte de toate, prieten cu persoana iubita, transformând relatia sentimentala întruna rationala; buna comunicare, întelegere, prietenie, afectiune, exprimare libera a emotiilor si sentimentelor. - fratele oceanic al omului! Delfinul este unul din animalele cele mai inteligente de pe planeta. Daca in Grecia si in Creta simboliza regenerarea, astazi intruchipeaza o dubla idee: vulnerabilitatea si bucuria de a trai. Mai poate exprima si agilitatea, viteza, gratia care-i lipseste persoanei in cauza.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Tica, Satean, Cora, Gea, Pes, Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector,