Interpretare vis: chi

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Albeata la ochi

Te asteapta multa veselie, vei fi deceptionat de rude.


Interpretare vis: Alechin

Incearca sa eviti ridicolul.


Interpretare vis: Arlechin

Situatie ridicola privind la un- esti iubit(a) in taina.


Interpretare vis: Chimono

Musafiri mult doriti.


Interpretare vis: Chitara

Bucurii.


Interpretare vis: Fata sau chip

Daca este furioasa, este semn de cinste; daca este acoperita cu un voal, e semn ca familia iti ascunde ceva; daca te speli pe fata , e semn ca-ti va parea rau de ceva; daca vezi fata in oglinda e semn bun, de consideratie si cinste din partea superiorilor; daca o vezi in apa , e semn rau , de ura si neintelegere; daca este machiata vei pierde bani.


Interpretare vis: Genunchi

Flexibilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarilor; (stand sau asezandute in genunchi) supunere, umilinta, compromis, sacrificiu, caracter slab, nevoia de a cere iertare sau de a-ti recunoaste greselile; (lovit la genunchi) piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrangeri.


Interpretare vis: Inchisoare

Vei suferi o paguba.


Interpretare vis: Oameni ologi sau schiopi

Vei avea parte de neincredere.


Interpretare vis: Paduchi

semn de neplaceri. te supara maruntisurile, nu esti atent la detalii, prea multe prejudecati, te simti rusinat in foarte multe situatii.


Interpretare vis: Pechinez

invidie rautate, viclenie. Daca pechinezul este al tau inseamna ca ai ganduri negative despre altii si nutresti sentimente de invidie sau gelozie. Daca vezi un pechinez este foarte posibil sa fii invidiata sau cineva sa te vorbeasca pe la spate.


Interpretare vis: Paduchi

Daca visezi ca vezi paduche pe tine sau pe alta persoana inseamna ca va trebui sa ai de a face cu persoane dezagreabile.


Interpretare vis: Paduchi

vis bun insemnand castig, noroc, uneori rusine.


Interpretare vis: Paduchi

un vis favorabil, nu te ingretosa, ti se prevesteste bogatie.


Interpretare vis: Paduchi

bogatie, bani in curand, castig bun, izbavire;- alergand- musafiri nechemati;- daca ai- bani neasteptati;- multi- vesti placute;- omorand- scapi de saracie, bogatie pe neasteptate;- pe haina- starea ta va fi multumitoare;- sarind dupa camasa- rusine;- vazand multi- dar de bani, vei omori saracia.


Interpretare vis: Ridichie

Visul acesta nu este prea bun. O gramada de ridichi vazuta in vis prevesteste boala grea, dar de care vei scapa dupa eforturi mari. Daca o femeie sau o fata se va visa mancand ridichie, bine nu-i va merge: tot ce va spune ea nu va fi luat in seama de ceilalti. In traditia araba, un vis cu ridichie prevesteste eliberarea din inchisoare a unei persoane apropiate.


Interpretare vis: Rinichi

rezistenta fizica si morala.


Interpretare vis: Rochie

Conjunctura norocoasa;- Rochie alba- logodna, nunta in curand;- albastra- sperante implinite;- arzand- insulte;- avand- casatorie;- cenusie- munca grea;- cumparand- te vei impaca cu dusmanii;- expozitie cu mai multe- necaz mare, moarte;- facand- vei fi de ajutor;- frumoasa- imprejurari frumoase;- gaurita- avere mare,- galbena- gelozie;- de doliu- eveniment foarte fericit in viata ta;- multicolora- vei face o calatorie;- murdara- onoarea iti va fi atinsa;- neagra- doliu;- rosie- mandrie;- rupta- cearta;- verde- sperante implinite.


Interpretare vis: Rochie

Visul acesta apare adesea in somnul fetelor si femeilor. Cel mai important vis este acela in care te visezi imbracata in rochie alba sau vezi pur si simplu o rochie alba. Visul cu rochie alba prevesteste - pentru fete - logodna, nunta, iar pentru femei armonie in casa si, poate, revigorarea vechii relatii sentimentale cu sotul.


Interpretare vis: Rochie

- frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala - imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni; - alba, luminoasa, vaporoasa, in culori vii - perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata si se pare frumoasa; - de mireasa - vezi mireasa; - urata, rupta, murdara, veche, din material prost - imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni; - prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea stramta - iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema; - neagra - perioada dificila a vietii tale, totul si se pare grav, trist, pesimismul a pus stapanire pe tine; trebuie sa tratezi totul cu multa seriozitate; viata ti se pare grea sau trista; pierderi, necazuri, lacrimi.


Interpretare vis: Schi sau schiori

Daca visati ca schiati sau persoane practicand acest sport este semn ca va pasc mari primejdii , poate aveti niste probleme de rezolvat- acum nu este momentul cel mai bun sa abordati anumite subiecte pe care dumneavoastra le considerati alunecoase, lasati lucrurile sa se mai linisteasca si cu siguranta soarele va aparea si pe strada dumneavoastra.


Interpretare vis: Unchi

omorand- mosteniree.


Interpretare vis: Schimbare de sex

Daca visezi ca iti schimbi sexul, vei avea parte de onoare neasteptata sau succes in familie.


Interpretare vis: Rochie de mireasa

Daca este frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala: imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazuta cu ochi buni; Daca este alba, luminoasa, vaporoasa, in culori vii: perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata si se pare frumoasa; Daca este urata, rupta, murdara, veche, din material prost: imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni; Daca este prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea stramta: iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema; Daca este neagra: perioada dificila a vietii tale, totul si se pare grav, trist, pesimismul a pus stapanire pe tine; trebuie sa tratezi totul cu multa seriozitate; viata ti se pare grea sau trista; pierderi, necazuri, lacrimi. Mireasa poarta o rochie alba, culoarea inocentei, dar si a castitatii si, intr-o anumita masura, culoarea sentimentelor reci (vezi, de asemenea, alb). Daca barbatul viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, inseamna ca va avea o aventura, incalcand astfel un tabu. Cine viseaza ca face dragoste cu o straina in rochie de mireasa, ar putea sa aiba dificultati, in realitate, din cauza firii sale indraznete. pentru femei, mireasa din vis ar putea duce fericire in dragoste, de care insa se teme, pentru ca realitatea este exact invers. Dorinta se indeplineste numai daca mireasa este dusa la altar sau daca femeia se viseaza mireasa.


Interpretare vis: Rochie alba

Logodna, nunta in curand.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Tenis, Vehicul, Tica, Satean, Cora, Gea, Pes, Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi,