Interpretare vis: are

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Amenintare

(Senzatie in vis) pericol iminent, deci trebuie sa fii atent.


Interpretare vis: Burta mare

Vei pierde timp mult prin procese.


Interpretare vis: Burta mare la femeie

Castig mare in afaceri.


Interpretare vis: Caine de vanatoare

Vei castiga la un joc de noroc.


Interpretare vis: Ciocanitoare

Pierdere de bani.


Interpretare vis: Colac de salvare

Vei avea o perioada linistita la serviciu si in familie.


Interpretare vis: Cutit care te ameninta

Vei fi in mare primejdie dar vei scapa.


Interpretare vis: Calaret

Avutie mare.


Interpretare vis: Electrocutare

Atentionare, nevoia unei mari schimbari, rasturnare de situatie, riscul unui mare esec.


Interpretare vis: Electrocutare

Daca va ganditi la electrocutare care nu are loc in vis , aceasta inseamna sfarsitul unei vieti, iar visul acesta poate insemna ca nu veti mai fi acelasi daca nu urmati o anumita cale sau luati anumite decizii.La fel poate sa insemne ca va asteapta un mare soc.


Interpretare vis: Evadat sau evadare

Semn rau - asistand - nu ai scrupule, pierdere de bani - luand parte - ambitiile tale nu se vor implini.


Interpretare vis: Impacare

Nevoia de acceptare a unor conditii, linistire a unei situatii tensionate, stress.


Interpretare vis: Impacare

Cu copii tai - initiative rezonabile din partea ta - cu mama - incredere si fermitate in chestiuni de afaceri - cu sotia ta - te afli in situatie dificila - cu sotul tau - nu ai argumente de a iesi din incurcatura - cu tatal tau - calatorie de afaceri in strainatate.


Interpretare vis: Inchisoare

Vei suferi o paguba.


Interpretare vis: Inmormantare

(a unui om mort sau a unui obiect) final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta; (inmormantarea unei persoane vii) mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii in desfasurare.


Interpretare vis: Inmormantare

Nu este legata, decat foarte rar, de un deces. Adesea, inmormantarea dn vis se refera la ceva ce ar trebui sa fie ingropat, o disputa cu cel care este inmormantat, o legatura sau un obiectiv inutil aflat in proiect. In cazul in care chiar dumneavoastra sunteti inmormantat, acest lucru indica dispozitia sufleteasca proasta, pentru ca mergeti pe un drum gresit, cu piedici, complexe de inferioritate sau autocompatimire, iar subconstientul va cere sa realizati un proces de autocunoastere. Uneori, visul indica faptul ca s-a stins ceva in noi, la care ar trebui sa renuntam definitiv (vezi, de asemenea mormant, cadavru, sicriu, moarte.


Interpretare vis: Ningand sau ninsoare

Cu zapada geroasa- pierderi, castiguri necinstite..


Interpretare vis: Orientare

spre casa- alegerea unor sanse;- spre fereastra- resemnare.


Interpretare vis: Parcare

viitor incert, cautare de sine, te simti incoltit de cei din jurul tau; parchezi masina - nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.


Interpretare vis: Pasare

aspiratie catre libertate, cautare interioare, capacitatea de a alege, veste de departe, universul te sustine in ceea ce faci; moarta - pesimism, lipsa de incredere in tine, ganduri negative.


Interpretare vis: Privighetoare

Romantism, perioada buna pe plen sentimental, stare de bine, de calm.


Interpretare vis: Pahare

semn ca trebuie sa refuzi o invitatie; de vei visa ca bei dintr-un pahar sau din mai multe, prevestire e ca vei participa la un chef, la o petrecere; pahar frumos de vei visa si mai ales ca spargi un pahar frumos, necazuri vei avea; pahar daruind- ai in sufletul tau numai sentimente bune.


Interpretare vis: Pasare

intelepciune;- alba- semn benefic;- ascunzand capul- boala;- bufnita- servicii si privatiuni;- care vaneaza ziua- un castig va fi risipit;- cantand- succes, bucurie in familie;- de prada- semn rau;- fara pene- necaz;- hranind- veste trista;- imbalsamata- la nevoie dai dovada de curaj;- in colivie- arest, inchisoare;- jumulind- vei pierde la carti;- mergand pe jos- nenoroc;- mica- mangaieri sarutari;- mancand- bucurie, voie buna, belsug;- oarba- vesti proaste;- prinzand- bucurie scurta, noroc, castig;- soim- declin;- vultur- iti scade puterea fizica;- vand- intrigi in legatura cu cineva drag;- zboara- veste neasteptata, neantelegere, dusmanie;- zburand in sus- noroc;- zburand spre tine- tradare.


Interpretare vis: Pasare

pasari cantand, vei avea o bucurie in familie; pasari albe- vremuri bune pentru tine; pasari multe cazand pe pamant: e de rau, urmeaza certuri, vrajmasii; pasari prinzand sau pasari cantand- vise bune; pasari fara pene- vei avea o suferinta, un necaz; pasare de noapte, de orice fel ar fi, semn rau este.


Interpretare vis: Rufe murdare

Vei avea un insucces.


Interpretare vis: Sagerare

fara oprire- casatorie indepartata;- te pansezi singur- posibila o insuratoare.


Interpretare vis: Scaldare sau scaldat

Daca visati ca va scaldati intr-o apa limpede este semn de mare bucurie, mari realizari vor avea loc in perioada imediat urmatoare, veti beneficia numai de laude in urma unor actiunii fie la serviciu fie intr-un alt mediu social, problemele de sanatate vor fi solutionate,daca vreun membru al familiei sau vreun cunoscut suferea de vreo boala se va insanatosi.In schimb daca va visati in apa tulbure jalea va cuprinde casa dumneavoastra,intamplari nefericite cu urmari grave vor avea loc- astfel ca va recomandam precautie in toate actiunile viitoare.Daca va visati scaldandu-va intr-un iaz este semn de mare paguba, suferiti de o mare pierdere financiara, sau aspirati pana de curand la o achizitie fie in domeniu imobiliar, fie ca era vorba de un bun in casa, oricare ar fi cauza paguba este substantiala si planurile dumneavoastra vor fi naruite.


Interpretare vis: Sare

Galceava, ghinioane, boala;- alba- acumulare de bogatii marteriale;- avand- perioada de ghinion;- a presara- zile senine, trai bun;- cumperi- vei participa la un mare proiect;- dam- sprijin eficient;- fina- ai imaginatie, nevoie de libertate si independenta;- grunjoasa- rasturnare in probleme banesti;- loc sarat- sterilitate spirituala;- mancare cu- faci greseli;- mancand- bogatie;- obisnuita- sanatate buna;- pisand- boala;- primim- prieteni credinciosi;- salina- lipsa de imaginatie;- vazand- probleme in familie.


Interpretare vis: Soarece

Afaceri slabe, pierderi banesti;- alb- casatorie fericita;- fugind- noapte fara odihna;- in capcana- izbanda contra dusmanilor;- jucandu-se- asteapta petitori;- multi- foamete; omorand- veste buna, scapi de musafiri;- prinzand- dobanda, castig la jocuri de noroc;- rontaind- bucurie mare;- vazand- dusman ascuns, subaltern hot;- visand negri- cineva din familia ta te fura.


Interpretare vis: Soarece

Daca visezi ca prinzi un soarece intr-o cursa este semn ca vei primi vesti neplacute printr-o scrisoare de la un prieten cicalitor.Daca visezi ca esti speriat de un soarece inseamna ca vei fi pus intr-o situatie jenanta de catre o persoana mai tanara decit tine.Daca visezi ca omori un soarece inseamna ca iti vei cumpara un sifonier nou.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

Cioban cu turma, Centrala, Luca, Sco, Tors, Papion, Taia cu cutitul, Tes, Barba lunga ca porti, Barbier, Tenis, Vehicul, Tica, Satean, Cora, Gea, Pes, Scaieti, Caps, Verita, A vedea, A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros,