Interpretare vis: rochie

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Rochie

Conjunctura norocoasa;- Rochie alba- logodna, nunta in curand;- albastra- sperante implinite;- arzand- insulte;- avand- casatorie;- cenusie- munca grea;- cumparand- te vei impaca cu dusmanii;- expozitie cu mai multe- necaz mare, moarte;- facand- vei fi de ajutor;- frumoasa- imprejurari frumoase;- gaurita- avere mare,- galbena- gelozie;- de doliu- eveniment foarte fericit in viata ta;- multicolora- vei face o calatorie;- murdara- onoarea iti va fi atinsa;- neagra- doliu;- rosie- mandrie;- rupta- cearta;- verde- sperante implinite.


Interpretare vis: Rochie

Visul acesta apare adesea in somnul fetelor si femeilor. Cel mai important vis este acela in care te visezi imbracata in rochie alba sau vezi pur si simplu o rochie alba. Visul cu rochie alba prevesteste - pentru fete - logodna, nunta, iar pentru femei armonie in casa si, poate, revigorarea vechii relatii sentimentale cu sotul.


Interpretare vis: Rochie

- frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala - imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni; - alba, luminoasa, vaporoasa, in culori vii - perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata si se pare frumoasa; - de mireasa - vezi mireasa; - urata, rupta, murdara, veche, din material prost - imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni; - prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea stramta - iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema; - neagra - perioada dificila a vietii tale, totul si se pare grav, trist, pesimismul a pus stapanire pe tine; trebuie sa tratezi totul cu multa seriozitate; viata ti se pare grea sau trista; pierderi, necazuri, lacrimi.


Interpretare vis: Rochie de mireasa

Daca este frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala: imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazuta cu ochi buni; Daca este alba, luminoasa, vaporoasa, in culori vii: perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata si se pare frumoasa; Daca este urata, rupta, murdara, veche, din material prost: imaginea pe care o lasi in societate este negativa, sumbra, pesimista; reputatie proasta, risc de a-ti stirbi imaginea; nu esti vazut cu ochi buni; Daca este prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea stramta: iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema; Daca este neagra: perioada dificila a vietii tale, totul si se pare grav, trist, pesimismul a pus stapanire pe tine; trebuie sa tratezi totul cu multa seriozitate; viata ti se pare grea sau trista; pierderi, necazuri, lacrimi. Mireasa poarta o rochie alba, culoarea inocentei, dar si a castitatii si, intr-o anumita masura, culoarea sentimentelor reci (vezi, de asemenea, alb). Daca barbatul viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, inseamna ca va avea o aventura, incalcand astfel un tabu. Cine viseaza ca face dragoste cu o straina in rochie de mireasa, ar putea sa aiba dificultati, in realitate, din cauza firii sale indraznete. pentru femei, mireasa din vis ar putea duce fericire in dragoste, de care insa se teme, pentru ca realitatea este exact invers. Dorinta se indeplineste numai daca mireasa este dusa la altar sau daca femeia se viseaza mireasa.


Interpretare vis: Rochie alba

Logodna, nunta in curand.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del, Ghioc, Pe apa, Bila, Intel,