Interpretare vis: pantofi

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Pantofi

drum nou, depasirea limitelor proprii; desperecheat- cautarea unui partener, singuratate, lipsa sentimentului de iubire, dorinta de a gasi parteneru potrivit fie intr-o relatie de afaceri fie intr-una de iubire; vechi - lancezeala, lipsa de curaj si de initiative.


Interpretare vis: Pantofi

Daca visezi ca porti pantofi noi inseamna ca vei face o calatorie.Daca visezi pantofi vechi inseamna ca vei avea o viata de familie fericita si relatii bune cu prietenii.Daca visezi ca arunci pantofi vechi dupa un cuplu de tineri casatoriti sau daca pierzi un pantof inseamna ca vei avea griji minore.Daca visezi ca iti toc, un calcai, vei avea divergente cu prietenii.


Interpretare vis: Pantofi

o femeie de va visa pantofi, va avea un barbat bun; un singur pantof de vei visa, cineva te doreste; de te vei visa purtand pantofi rupti, rusine si dezonoare inseamna.


Interpretare vis: Pantofi

Se zice ca daca o fata va visa pantofi barbatesti, Dumnezeu ii va harazi un barbat bun. De vei visa un singur pantof barbatesc, semn e ca exista un barbat care te doreste. Fata sau femeia care se va visa putrand pantofi rupti, de momente neplacute va avea parte, de rusine. Pantofii noi prevestesc succes in afaceri, dar si in plan sentimental. Conform traditiei persane, de vei vedea in vis cismar, asteapta-te la necazuri.


Interpretare vis: Pantofi

Se zice ca daca o fata va visa pantofi barbatesti, Dumnezeu ii va harazi un barbat bun. De vei visa un singur pantof barbatesc, semn e ca exista un barbat care te doreste. Fata sau femeia care se va visa putrand pantofi rupti, de momente neplacute va avea parte, de rusine. Pantofii noi prevestesc succes in afaceri, dar si in plan sentimental. Conform traditiei persane, de vei vedea in vis cismar, asteapta-te la necazuri.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del, Ghioc, Pe apa, Bila, Intel,