Interpretare vis: luna

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Luna

Desi e astrul noptii si strajuieste misterele, Luna aparuta in vis e considerata semn bun, apropiat de natura pozitiva a femeii, semn de feminitate, de maternitate. Luna aparuta in vis anunta evenimente placute. Se zice ca singururl vis rau cu astrul noptii este atunci cand o fata sau o femeie viseaza un cer cu mai multe luni pe le. Visul acesta ciudat prevesteste necazuri, intamplari neplacute. Daca vei visa ca tii luna in palma, ca pe un mar, vei naste un copil foarte frumos si foarte destept, sanatos si cuminte, ascultatorsi plin de noroc. Luna plina- ti se prevesteste o bucurie. Luna stralucitoare si curata de vei visa, armonie si fericire in casnicie se anunta. Daca o femeie isi vede fata pe discul lunii, ca-ntr-o oglinda, va naste o fata.


Interpretare vis: Luna

Desi e astrul noptii si strajuieste misterele, Luna aparuta in vis e considerata semn bun, apropiat de natura pozitiva a femeii, semn de feminitate, de maternitate. Luna aparuta in vis anunta evenimente placute. Se zice ca singururl vis rau cu astrul noptii este atunci cand o fata sau o femeie viseaza un cer cu mai multe luni pe le. Visul acesta ciudat prevesteste necazuri, intamplari neplacute. Daca vei visa ca tii luna in palma, ca pe un mar, vei naste un copil foarte frumos si foarte destept, sanatos si cuminte, ascultatorsi plin de noroc. Luna plina- ti se prevesteste o bucurie. Luna stralucitoare si curata de vei visa, armonie si fericire in casnicie se anunta. Daca o femeie isi vede fata pe discul lunii, ca-ntr-o oglinda, va naste o fata.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del, Ghioc, Pe apa, Bila, Intel,