Interpretare vis: Barbat

A B C D E F G H I J L M N O P R S T U V Z


Interpretare vis: Barbat

(tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale; (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun; (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat; (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.


Interpretare vis: Barbati

In traditia romaneasca visele cu barbat au o semnificatie negativa. Se zice ca de vei visa barbat inseamna ca in curand nu vei mai avea nici o speranta si vei cadea prada deznadejdii. Barbat gol de vei visa, teama iti va fi de ceva. Nici traditia persana nu da o explicatie mai favorabila acestui vis, mai ales daca barbatii sunt barbosi. In acest caz se spune ca in viata de zi cu zi vei fi urmarita, prigonita, acasa sau la serviciu, ca s-ar putea sa ai parte chiar de gelozie. Specialistii spun ca barbatii care apar in visele femeilor nu au, in cele mai multe din cazuri, semnificatie erotica. O interpretare europeana mai noua a acestui vis sustine ca barbatul este semn bun, el transmite siguranta si putere femeii care-l viseaza si de aceea aceasta va sti sa lupte si sa-si implineasca dorintele.


Interpretare vis: Barbat

- tanar - lipsa de maturitate în actiunile tale; - matur - stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun; - cu chip feminin - vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o împrejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat; - frumos - superficialitate, încercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.Alte persoane au mai cautat urmatoarele vise:

A umbla, Zvor, Trac, Baie prea fierbinte, Peni, Arc de triumf, Arac, Arbore verde, Baros, Lip, Tit, Daruri oferind, Are, Egru, Auzi cainii, Cea, Avr, Pasti, Chi, Caier, Reflector, Cafe, Iad, Zgarietura, Fotba, Del, Ghioc, Pe apa, Bila, Intel,